Garantie label VDC Car: VDC CARE

Garantie label VDC

Wij controleren al onze wagens op 100 punten, zodat wij met alle vertrouwen deze wagens kunnen voorstellen. Zo kunt u met een gerust hart overgaan tot een aankoop.

Dit wordt bij ons ook weerspiegeld in onze dienstverlening vóór en na verkoop en onze garantievoorwaarden.

Wij beloven een persoonlijke en doorgedreven dienstverlening. Samen met u gaan we op zoek naar de wagen die perfect is voor u, alsook de beste manier van financiering en/of verzekering.

Garantie voor alle tweedehandsauto's

VDC Car biedt naargelang de wagen drie niveaus van garantie aan. Dit geld bovendien op alle merken (Citroën, Peugeot, DS Automobiles, Mercedes-Benz, BMW, Audi, Jaguar, ..etc):

GOLD: TOT 24 MAANDEN GARANTIE *
Voertuigen tot 2 JAAR - MAXIMAAL 30.000 KM

SILVER:  12 MAANDEN GARANTIE *
VOERTUIGEN VAN 2 TOT 7 JAAR - 150.000 KM

BRONZE:  12 MAANDEN GARANTIE *
VOERTUIGEN TOT 10 JAAR - 150.000 KM

* Zie voorwaarden in het garantieboekje

Peugeot, Citroën, Opel & DS Automobiles? Een verzekering op maat van uw wagen

Nieuw of occasie, in beide gevallen wenst u uw wagen goed te beschermen. En dat tegen de beste voorwaarden, dankzij tarieven afgestemd op uw situatie. Wij bieden u meerdere verzekeringsformules aan, met een rits waarborgen om uw wagen, uzelf en al uw gezinsleden te beschermen. U bepaalt zelf hoe u uw wagen wenst te verzekeren.

Car-Pass

Elke binnenlandse (Belgische) tweedehandswagen die bij ons verkocht wordt, beschikt over een car-pass.

De Car-Pass is een document bij een tweedehandsauto. Het geeft een overzicht geeft van de kilometerstand op verschillende datums. Het document moet fraude met kilometertellers van auto's tegengaan. De bevoegdheid en de controle van de Car-Pass liggen bij de Federale Overheidsdienst Economie.